Advisering bij investeringsprojecten

In alle stadia van een investeringsproject biedt  Leitz u advies:

Advies bij de bepaling van de machine type

Al voordat u een machine overweegt aan te schaffen kunnen wij een brug leggen tussen de 4 componenten die uiteindelijk uw eindproduct moeten gaan maken: eeen goede afstemming van mens/arbeid, machine, materiaal en gereedschap zorgen voor een optimaal resultaat. Reeds in dit voorstadium is het goed om eens met ons van gedachte te wisselen: wat moet uw output worden, in aantallen, in kwaliteit, in snelheid en uiteraard tegen welke kosten. Het kwaliteit van het eindresultaat wordt uiteindelijk bepaald door de zwakste schakel.

Advies bij de bepaling van de te produceren kozijntypes

Welke kozijntypes wilt u gaan maken bepaalt uiteindelijk voor een groot deel wat er geïnvesteerd moet worden. Maar al te vaak wordt uitgegaan van een bestaand kozijnconcept, waar men in de toekomst wellicht nog wat meer varianten in wilt hebben. Juist aan de vooravond van een investering is het goed om eens te kijken of dit bestaande kozijn concept nog wel de huidige stand der techniek is, of dat hier juist een verbeteringsslag in gemaakt kan worden.

Bepaling van de machine- en gereedschapinrichting

Alleen een optimale afstemming van machine en gereedschap zorgen voor de juiste configuratie. In het traject wordt duidelijk afgesproken welke kozijntypes geproduceerd kunnen worden en wat u straks van ons kunt verwachten.

Aanleveren van de stuurgegevens en coördinaten

De levering blijft niet beperkt tot het leveren van gereedschappen. Leitz beschikt over een programma waarmee wij voor de bepaalde kozijnprofileringen de stuurgegevens voor de machine om de gereedschappen aan te sturen mee kunnen leveren. Dit bespaart u een hoop werk en u kunt meteen produceren. Uiteraard ontvangt u van ons ook de benodigde kozijn tekeningen en documentatie om zelf ook met het systeem aan de slag te kunnen.

Scholing van de medewerkers

Waar nodig bieden wij maatwerk oplossingen om uw medewerkers te scholen hoe het systeem werkt en hoe te gebruiken. Het nabestellen van onderdelen kunnen wij vereenvoudigen door bestellijsten voor uw inrichting te maken zodat u er zeker van bent altijd de juiste onderdelen te bestellen.

Leitz Gereedschappen CNC systeem Leitz gereedschapsets op de CNC bovenfrees